Milojević:,, Nikada ne treba potceniti Partizan“

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da njegova ekipa neće potceniti Partizan, uprkos slabijoj formi svog protivnika i stanju u kojem se oni nalaze.

Zvezda dočekuje Partizan u petak od 19 časova u 169. „večitom“ derbiju na stadionu „Rajko Mitić ko„.

Jesu u situaciji u kojoj jesu, ali nikada ne treba potceniti Partizan. Imaju svoju tradiciju, svoj inat. Ne mogu da prihvatim da oni imaju veću motivaciju od nas bez obzira na bodovnu prednost i situaciju na tabeli. Ne mislim da se rešava sada, jer ima 16, 17 kola do kraja, puno bodova je u igri. Sve ovo nam daje samopouzdanje, ali imamo obavezu prema navijačima i prema sami sebi. Idemo da pobedimo utakmicu“, započeo je Milojević.

„Jesmo favorit, malo se to potencira previše. Mislim da je to posledica rezultata. Nikada u fudbalu ne dobijate ništa. Postoji da 95 minuta morate da imate zalagenje i iz toga izađete kao pobednik“.

Crveno-beli nemaju većih problema sa povređenim igračima.

„Imamo par znakova pitanja, virus, malo neke stvari koje su normalne u ovom periodu, ali nitša ozbiljno. Imam veliku grupu igrača, bez obzira o kome se radi. Tih 11 plus 10 koji su na klupi su najbolji što imamo u tom trenutku i moraju da odgovore zadacima“.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X