OKTOPUS SPORT: Memoari jednog igrača naše fantazi lige

Dragi naši pratioci predstavljamo vam jednu opservaciju o našoj fantazi ligi. Naš dragi prijatelj kodnog imena MikiMilane, inače strastveni navijač Liverpula ispričao nam je svoju fantaziju koju vam prilažemo u celosti.

– „Šta reći. Datum je 28. februar, a ja sam 35. od 40 učesnika u fantaziju u grupi oktopus sport. Na početku sam pravio eksperiment. Napravio sam tim samo od igrača koji su došli u letnjem prelaznom roku. Od svih igrača dobar je bio Haland i… pa samo Haland. Lažem malo, bio je dobar i golman Henderson koji je na pozajmici iz Junajteda u Notingem Forestu. Bilo je još nekoliko solidnih, ali ništa specijalno. Onda sam malo lutao, pravio sporadične transfere, bio srednje loš, dok nisam shvatio i odlučio da ne mogu da navijam za igrače koji su mi antipatični, ma koliko god oni bodova donosili. Na primer da imam Ričarlisona u timu, kako ja da navijam za takvog nečoveka da mi donosi bodove, nije u redu, priznaćete. Tako da sad imam simpatičan tim koji donosi skromnu količinu bodova, ali mi je bar draže kad urade nešto dobro, isto kao i moj omiljeni klub Liverpul koji se nalazi na 7. mestu engleske Premijer lige. Eto to je moja i Liverpulova tužna priča sezone 2022/23.

Milanu se zahvaljujemo na simpatičnoj priči, a vama želimo puno klin šitova, još više bodova, i da vam kapiten svaki meč postigne sedam golova.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X