KK PARTIZAN STIGAO U NIŠ: Crno-beli kreću od Subotičana

Košarkaški klub Partizan doputovao je u Niš pred početak Kupa Radivoja Koraća. Crno – beli se u četvrtfinalu sastaju sa Spartakom iz Subotice sutra od 17 časova.

Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljem, Željko Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da porobamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom – poručio je Obradović.

U Nišu sam osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji. Vraćam se posle 11 godina, apetiti su isti i nadam se da će se sve završiti na isti način. Čeka nas Spartak, oni će doći motivisani da odigraju najbolju utakmicu u sezoni protiv nas. Imali smo sinoć trening i večeras da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo maksimalno spremni, motivisani i da što bolje uđemo u meč, ostavimo pobedu i onda razmišljamo o narednim koracima – istakao je Anđušić.

Podsetimo, Obradović će na raspolaganju u Nišu imati 12 igrača, među kojima zbog ograničenja o broju stranaca nema Janisa Papapetrua i Jama Madara.

Partizan bez Papapetrua u Nišu
Partizan bez Papapetrua u Nišu

Na spisku se nalaze: Tristan Vukčević, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Egzum, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić, kao i juniori Savo Drezgić i Viktor Mikić.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X