SUPERLIGA SRBIJE: Rastavac veruje u Vošu

Posle remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu (1:1), fudbaleri Vojvodine večeras su rutinski nadigrali Kolubaru (3:0) pred svojom publikom.

Šef stručnog štaba Stare dame Milan Rastavac istakao je da je najvažnije da njegovi igrači sazrevaju kao tim.

“U drugom poluvremenu smo došli do željene igre, odnosno da budemo agresivni i brzi onoliko koliko želimo i to nam je dobar model za ubuduće. Čestitam igračima na tome što su pružili. Raduje me deo i u prvom i u drugom poluvremenu kada smo bili fokusirani i nismo upadali u kritične situacije, što mi daje jasne signale da sazrevamo kao ekipa. Verujem u naš rad i vreme koje provodimo zajedno. Posebno hvala navijačima koji su došli danas da nas bodre”, rekao je Rastavac posle meča.

Veljko Simić vedeta Vojvodine

Voša se mučila sa Kolubarom u prvih 45 minuta, a onda odlično odigrala u nastavku susreta.

“Pomerili smo težište ka napred i dogovorili se da prihvatamo igru sa rivalom na leđima i da se držimo svog plana. Napravili smo sitne korekcije i najvažnije je da je nakon toga prvi gol pao na vreme, jer nam je on doneo mirnoću i staloženost. I jedan i drugi model koji smo prikazali u prošlom i ovom kolu je naš. Moramo da se prilagodimo situaciji, odnosno tome ko nam je protivnik”, završio je trener Lala.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X