Lebron: ,,Lično, odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru“

NBA liga i ceo košarkaški svet priča o Lebronu Džejmsu pošto je prethodne noći postao najbolji strelac u istoriji te lige.

Sa 39 poena protiv Oklahome, stigao je do 38.352 poena, čime je prestigao Karima Abdul-Džabara.

Džejms je posle meča u razgovoru sa Šakilom O’Nilom rekao da bi sebe uvek izabrao za najboljeg košarkaša svih vremena.

„Pustiću druge da odluče ko je to, da razgovaraju o tome, to je dobra tema za ćaskanje. Lično, odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru, ali svako će imati svog favorita, svako će odlučiti za sebe“, rekao je Džejms i dodao:

„Znam šta sam donosio i šta donosim svake večeri, šta mogu da uradim na terenu. Uvek osećam da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru, ali toliko je velikih igrača i samo sam srećan što sam deo tog celog putovanja“.

Velike reči uputio mu je Karim Abdul-Džabar, čovek koga je upravo prestigao Lebron i simbolično mu uručio loptu na centru terena „Kripto arene“.

„Lebronova karijera je karijera čoveka koji je planirao da dominira ovom igrom. I traje skoro dvadeset godina. Mora mu se odati priznanje zbog načina na koji je igrao i na tome koliko traje i dominira. On ima tu esenciju koju nije moguće definisati, a koja se zove – liderstvo“, kaže Abdul-Džabar.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X