MILOJEVIĆ: Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku!

Poraz Crvene zvezde od Ludogoreca 2:3 bio je prvi na pripremama u Antaliji za ekipu Miloša Milojevića, a trener crveno-belih je posle meča rekao da je bilo nagoveštaja šta bi mogao da bude problem u ekipi.

„Puno loših stvari u prvom poluvremenu. Sve u svemu, negde smo dobili odgovore. Sumnjali smo da nešto može da se desi, nagoveštavali. Ne bih uzeo rezultat kao ocenu tih igrača koji su igrali. U drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, zalaganja. Više mobilnijih igrača, bili su orniji za igru u drugom poluvremenu“, rekao je Miloš Milojević.

Kaže Milojević da ovaj poraz ne boli kako bi boleo poraz u zvaničnom meču.

„U prvom nismo uložili dovoljno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0. Ipak, pokazali smo karakter, ovaj poraz ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama“, ističe on.

Milojević smatra i da su ove jake utakmice veoma bitne za pripreme jer one pokazuju „ko može, a ko ne može“.

„Svakako, to je naš cilj, birali smo protivnike kakvi mogu biti u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku koliko treba discipline, dobijete i odgovor ko može, a ko ne može“, rekao je on.

Aleks Vigo? Odigrao je celo drugo poluvreme.

„Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama. Imali smo dosta intenzivan trening, ali je ovo dobro za samopouzdanje“, rekao je Milojević o Vigu koji je danas postigao svoj prvenac u dresu Crvene zvezde.

 

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X