Obradović: ,, Bonusi za Kup, to nema veze sa vezom“

Trener Monaka Saša Obradović obratio se javnosti na konferenciji za medije posle poraza od Crvene zvezde Meridianbet rezultatom 92:68 u 19. kolu Evrolige.

Strateg „kneževa“ istakao je da njegovi igrači nisu reagovali na pravi način na atmosferu u dvorani „Pionir„, da su podbacili u svakom segmentu košarkaške igre, a da su igrači Zvezde pogađali sve šuteve.

„Danas se videlo da i nismo baš najdomantniji igrači. Pokazala nam je Zvezda, kao i Partizan, da su dominantniji, kroz neke igrače imaju više talenta. Sa druge strane, rekao bih veliko srce, dosta utakmica smo dobili u poslednjoj četvrtini, a danas nismo bili na nivou. Energiju i fizikalnost koju smo imali protiv Olimpijakosa, sada nismo imali“, rekao je Obradović.

Potom je Obradović upitan o gestu na početku, kada je na centru terena kleknuo i poljubio grb Zvezde.

„Što se mene tiče, sve je bilo uvek otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam ponikao iz ove familije, da poznajem svaki stepenik ovde. Kada sam osvajao sa Nešom Ilićem isvim drugim igračima, veliki trud je ostvaren da bi Zvezda bila ovo. U poslednjih neoliko godina je jedan od boljih timova u Evropi. Jeste bilo emocija, hvala im na tom dočeku. Drago mi je da sam se, na neki način, vratio u familiju“

„Možemo li da čujemo Vašu stranu priče?„, dobacio je jedan od novinara.

„Ne možete da čujete. Samo ću da kažem: Bonusi za Kup, to nema veze sa vezom. I Igor i svi ljudi ovde znaju kakav sam čovek. Ne mogu da budem drugačiji. Što bih ja pričao, negde se to desilo unutra i zašto bi to nekoga trebalo da zanima“.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X