ŠOK U LA FRANS: Kneževi i Nicisti negativno iznenadili

Članovi elite francuskog fudbala Nica i Monako ispali su u 1/32 Kupa Francuske od Anžea (treća liga) odnosno Rodeza (druga liga).

Nica je očekivano dominirala, Lusijen Favr je izveo prilično kvalitetan sastav sa Žan Kler Todibom, Nikolom Pepeom, Danteom, Sofijanom Diopom, Rosom Barklijem, Marijom Leminom i Kasperom Šmajhelom na golu od starta. U nastavku na teren poslao i Aleksisa Beka Beku, Džoa Brajana, Gaetana Labordea, ali omaleni član trećeg ranga se nije dao.

 Mohamed Ben Fređ doneo je prednost Anžeu.  Do kraja prvog poluvremena je Nica imala kontrolu, pretila nekoliko puta, ali je mreža domaćina mirovala.

U nastavku totalna dominacija Favrove ekipe. Imali su loptu 67 odsto vremena u nogama, uputili 12 šuteva ka golu rivala kojeg su ostavili bez ijednog šuta, ali nisu uspeli da probiju bedem pred golom trećeligaša i prođu u šesnaestinu finala Kupa Francuske.

Monako je takođe podbacio. Jedan od najslabijih timova Lige 2, Rodez, surovo kaznio, a potom i dobio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca – 2:2 (penalima 4:5).

Hajlajci sa utakmice Monaka i Rodeza

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X