SVETSKO PRVENSTVO U TAMO: Tek je počelo…

Karioke -Orlovi 2:0

Nejmar se valjao, jeste, ali nismo zbog toga izgubili. Trošili su vreme, jesu, ali nismo zbog toga izgubili. Propustili smo nekoliko dobirih šansi, jesmo Mogli smo više, jesmo, ali zemljaci, prijatelji, „orlovi“ igrali smo protiv Brazila. Taj isti Brazil je kvalitetnija ekipa od nas.

Nisu hrabriji, nemaju veća m*uda. Jednostavno su kvalitetniji i zato su pobedili, ali ne očajavajte, ćeraćemo se se sa njima još. Objektivno gledano polovina naših reprezentativaca iz prvih 11 igra u vrhunskim klubovima, a njima… svih 11.
Ne treba da nas zadovoljava niti jedan poraz, ali ovaj treba već da smo zaboravili i da smo se okrenuli Kamerunu i Švajcarskoj. Obe selekcije moramo da poštujemo, da ih poštujemo ali i da ih pobedimo kako bismo se u finišu šampionatu revanširali 🇧🇷🤸.
I dalje smo u igri, i dalje smo na prventsvu i sve je okej.


U ponedeljak nas u jutranjim časovima očekuje duel sa Kamerunom koji nam je apsolutna nepoznanica, ali nam je poznanica d moramo da ih dobijemo i pokažemo da nismo došli čak do Katara sa belom zastavom. Ne smemo da ih potcenimo. Momci neka igraju mi ćemo da navijamo.

 

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X