EP ZA RUKOMETAŠICE: „Orlice“ treniraju u Staroj Pazovi

Ženska rukoemetna reprezentacija Srbije nalazi se u Staroj Pazovi gde se u toku pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 4. do 20. novembra u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Naše rukometašice će se u grupi B nadmetati sa Slovenijom, Danskom i Švedskom.
– Za sada je sve sjajno. Juče su peistigle igračice koje zbog klupskih obaveza nisu došle na početak priprema. Stigle smo da odradimo prve treninge i zaista sam zadovoljna atmosferom i radošću sa kojom su devojke došle na pripreme. Jedva smo čekale da počnemo sa tempiranjem forme i spremne smo da mrkotrpno radimo – jasna je Risović.

– Turnir nam je bio vrlo bitan. Iskoristile smo šansu da igramo i treniramo zajedno i vidimo gde smo trenutno. Pripremni period koji je pred nama traje samo 11 dana, ali kako je nama, tako je i drugim reprezentacijama. Intenzivne treninge koji su pred nama iskoristićemo da se dodatno uigramo i uklopimo u sistem selektora Bregara – istakla je Risović.

– Jako izazovna grupa i veoma kvalitetna. Švedska je ekipa sa kojom smo igrale skoro u kvalifikacijama, Danska je uvek u samom rukometnom vrhu i za njih nastupaju rukometašice koje igraju u trenutno najjačim klubovima u Evropi. Tu je i Slovenija kao domaćin, ekipa koju vrlo dobro poznajemo. Spremne smo za izazove. Nećemo se predati, to je sigurno. Srbiju niko nikad ne treba da motiviše na silu.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X