Partizan platio kaznu Košarkaškoj ligi Srbije, ali disciplinski postupak još uvek nije završen!

Dok se čeka stav UO KSS o statusu Partizana u Admiralbet KLS, zbog odustajanja crno-belih od učešća u plej-ofu Superlige, klub iz Humske je danas izmirio sve finansijske dugove prema KLS.

Kao što je poznato, disciplinski sudija KLS, Dragutin Ilić, sankcionisao je crno-bele još 21. juna iznosom od 1.842.000 dinara.

Na taj način su crno-beli izbegli i plaćanje dodatnih 900.000 dinara, odnosno kaznu koja im je nedavno izrečena, a nadovezivala bi se u slučaju da nisu izmirili osnovni dug. 

Uplativši tu sumu Partizan je u poslednjem trenutku ispunio uslov za korišćenje redovnog prelaznog roka, odnosno mogućnost registrovanja novih igrača za sezonu 2022/2023. Prema propozicijama KSS, klubovi koji imaju neizmirenih finansijskih obaveza prema KLS ili KSS nisu u mogućnosti da registruju pojačanja.

Međutim, to ne znači da je disciplinski postupak protiv kluba iz Humske završen, s obzirom na to da se još čeka odluka UO KSS, jer je Predsedništvo KLS nedavno zvanično zatražilo  mišljenje rukovodstva nacionalnog Saveza po ovom pitanju.

KARIOKE JAKE KAO BETON: Tite kao u prodavnici slatkiša (VIDEO)

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X