BODIROGA: Red je da odvedemo Evroligu na viši nivo!

Dejan Bodiroga novi je predsednik Evrolige. Zvanična potvrda stigla je nedavno, pa će tako Srbin pokušati da promeni stvari i da reši neka kompleksna pitanja.

Jedno od glavnih svakako je odnos sa FIBA zbog kog oni najbolji igrači do sada nisu mogli da igraju za svoje reprezentacije.

Naredni „prozor“ je u novembru, do tada ima dovoljno vremena za rad. Pre svega toga održan je sastanak čelnika takmičenja sa igračima. Tamo je prisutan bio i legendarni srpski košarkaš. Obratio se košarkašima koji su tu došli da predstavljaju svoje timove. Imao je jasnu poruku za sve njih.

„Posle 22 godine u kojima smo videli kako ova liga raste, red je da je odvedemo na viši nivo. Ovo je novi početak i vi, igrači, ste glavni deo razvoja ovog takmičenja. Košarkaši su prave zvezde ove igre i radićemo na razvoju svega kako na terenu tako i van njega. Želim svima da poželim zdravlje i uspešnu sezonu“, rekao je Bodiroga.

Ove sezone u elitnom takmičenju učestvovaće oba najveća srpska kluba. I Crvena zvezda i Partizan. Crveno i crno-beli pokušaće da budu konkurentni za mesto među najboljih osam, a Beograd će ponovo biti košarkaški centar dešavanja. Nema sumnje da će mečevi privlačiti veliku pažnju, posebno kada na red dođe večiti derbi.

KARIOKE JAKE KAO BETON: Tite kao u prodavnici slatkiša (VIDEO)

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X