SVE JE NA PRODAJU: Finiks ide na doboš

Robert Sarver, američki biznismen i vlasnik košarkaških timova u Finiksu, izdao je saopštenje u kom se navodi da traži kupce za Sanse.
Robert Sarver je vlasnik Finiks Sansa od 2004. godine kada ih je kupio za tada rekordnih 401 milion dolara. Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, postoji velika zainteresovanost na tržištu za tim iz Arizone.
Sarver je u obraćanju javnosti rekao šta mu leži na srcu.
– Reči zbog kojih se sada kajem stavile su u senku dve decenije izgradnju organizacije koja je približila ljude. Kao vernik, verujem u oproštaj i put ka njemu. Verovao sam da će mi komesareva suspenzija pružiti vreme da se fokusiram, ispravim urađeno i otklonim lične kontroverze od tima koji mnogo volimo. Međutim, u vremenu u kom živimo mi je postalo jasno da to neće biti moguće. Sve dobro što sam uradio ili bih mogao da uradim je nadjačalo ono što sam rekao u prošlosti. Stoga ću krenuti u potragu za kupcima za Sanse i Merkjuri. Ne želim da budem distrakcija tim timovima i dobrim ljudima koji tamo rade. Želim tim dvema organzacijama i svima koji su uključeni u njih sve najbolje – stoji u Sarverovom saopštenju.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X