TERZA O ZVEZDI: Kad je muka ajde Đuka

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvena zvezda Zvezdan Terzić otvorio je danas u prostorijama na stadionu Rajko Mitić panel pod nazivom „Zvezdin forum“ na kojem će stručnjaci iz različitih oblasti, kao i članovi crveno-bele porodice razgovarati o raznim temama sa ciljem da celo  SD funkcioniše bolje.

Terzić je u obraćanju prisutnima rekao da se nada još boljim rezultatima kompletnog Sportskog društva Crvena zvezda.
– Dragi zvezdaši, pozdravljam vas u ime našeg sportskog društva i želim vam srećan rad na prvom Zvezdinom forumu. ‘Znanje je moć’. Ovo je rekao veliki engleski državnik i filozof Frensis Bejkon, a pre njega vekovima unazad i mnogi drugi veliki svetski umovi shvatali su da je znanje najvrednija valuta. Zvezdin forum je osmišljen sa namerom da još više kapitalizujemo na znanju kao velikom resursu Sportskog društva Crvena zvezda, da institucionalizujemo našu zvezdašku školu, u kojoj će se učiti za znanje, a ne za ocene. Ovde ćemo učiti od najboljih i jedni od drugih – rekao je Terzić.
Terza se osvrnuo i na situaciju u klubu.
– Stara narodna poslovica kaže: ‘Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, a kad je problem, samo Bog i porodica’. Naše sportsko duštvo je porodica i mi želimo da je učvrstimo i ojačamo. Osnivanjem Foruma pravimo važan korak u tom smeru. Sportsko društvo Crvena zvezda je sportsko–poslovni sistem koji čine 36 klubova i potrebno je stvoriti održiv model, da svaki od tih klubova funcioniše. Ovaj Forum je i u toj funkciji, da Crvenoj zvezdi osigura šampionski status i u decenijama koje dolaze – zaključio je Terzić.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X