KK Crvena zvezda saopštio je ko su članovi novog Upravnog odbora!

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je na svom sajtu da je u četvrtak u Beogradu formiran novi Upravni odbor kluba.

– KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje – novi Upravni odbor kluba u kome se nalaze ugledni privrednici i poslovni ljudi, i na prvom mestu veliki zvezdaši – navodi se u saopštenju kluba.

Prvi sastanak novoformiranog UO kojim su predsedavali predsednik i potpredsednik Dušan Milosavljević i Saša Vlaisavljević održan je u četvrtak u Beogradu.

– Novi sastav Upravnog odbora broji 21. člana uključujući predsednika i potpredsednika, a u sazivu ovog tela nalaze se brojni uspešni poslovni ljudi i zvezdaši: Dušan Milosavljević, Saša Vlaisavljević, Darko Marinković, Igor Biga, Srđan Stefanović, Miljan Baćović, Kristijan Popović, Filip Volšek, Nikola Tošković, Čedo Božović, Nikola Sebić, Ilija Šetka, Predrag Ćurčić, Toma Sarić, Ljubiša Bulajić, Vladimir Ilić, Branko Stanojević, Đorđe Marović, Simo Carević, Dragan Ninković i Aleksandar Kostić – naveo je klub.

Zvezda je saopštila i da će novi upravni odbor biti vrlo važan za funkiocnisanje kluba, i da će ovo telo finansijski pomagati klubu u skaldu sa svojim mogućnostima.

U saopštenju se dodaje i da će se Upravni odbor sastajati jednom mesečno, ali da će kao i do sada svakodnevno učestvovati u životu i radu kluba.

– KK Crvena zvezda želi puno uspeha našem novom Upravnom odboru u narednom periodu, jer samo zajedno možemo da ostvarimo zacrtane ciljeve i održimo naš klub na visokom nivou koji je postao standard – dodaje se u saopštenju.

Navijač ispalio raketu na teren, i to iz ZOLJE! (VIDEO)

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X