Navijač ispalio raketu na teren, i to iz ZOLJE! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih navijačkih profila na internetu objavio je šokantan snimak, navodno sa utakmice Plitvice – Sokolac u Hrvatskoj koja je po njihovim rečima odigrana 11. septembra ove godine. Na snimku se vidi kako jedan od malobrojnih huligana na tribini ispaljuje raketu iz oružja – i to prema terenu.

Mladić koji je bio najbliži ogradi je uzeo zolju iz koje je pucao u pravcu terena, pa je raketa pala nedaleko od fudbalera koji su bili na njemu. Nezvanično, u pitanju je utakmica Prve županijske lige Ličko-senjske i policija već istražuje ovaj slučaj.

Autentičnost snimka potvrdio je Vladimir Romić iz Fudbalskog saveza Hrvatske, dok sa druge strane prvi čovek Sokolca Ivica Perković, koji nije bio na utakmici, tvrdi da u zapisniku nije upisan ovaj incident, dok pretpostavlja da se sve dogodilo ranije, odnosno da je snimak star.

– Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, sudija i predstavnika oba kluba, pa će disciplinski sudija odrediti kaznu – rekao je Romić za “24sata.hr”.

Sa druge strane prvi čovek Plitvica Milan Jakovljević poručio je da se to nije dogodilo.

– Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je pre bilo, mislim. To je neki stari snimak, mislim. Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj. Ne bih komentarisao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom – kazao je Jakovljević.

Nije poznat identitet navijača koji je koristio zolju, bacač raketa koji ispaljuje projektile od 64 milimetra, ali na snimku se čuju oko njega i drugi navijači koji ga prvo opominju, pa se zajendo sa njim smeju.

Pogledajte ovaj šokantan snimak.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X