Čumić u 90. minutu doneo pobedu Vojvodini protiv Voždovca!

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Voždovca rezultatom 2:1 u desetom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Oba pogotka za Vojvodinu postigao je novajlija Nikola Čumić u 60. i 90. minutu.

Vojvodina je prva pripretila, već u drugom minutu, Bjeković je proigrao Simića koji se našao u izglednoj poziciji, ali je njegov udarac sa 10 metara izblokiran u poslednjem trenutku.

Voždovac je nakon te šanse bio nešto konkretniji rival i prvu veliku šansu imao je Pantović u 11. minutu . Voždovac je nastavio da svara šanse, a u 23. minutu ponovo je Carević uspeo da zaustavi Pantovićev udarac i potom nogom izbije odbitak u petercu.

Voša je u 27. minutu imala najbolju kontru na meču, Baraj je proigrao Bjekovića na desnom boku, ovaj vratio povratnu za Nikolića, ali je napadač domaće ekipe odlučio da proigra Simića petom, umesto da šutira iz odlične pozicije sa nekih 11, 12 metara.

Voždovac je novu šansu imao u 43. minutu, Pantović je glavom prosledio loptu do Burmaza koji je išao sam ka golu Carevića, ali su u poslednjem trenutku uklizao Traore i sprečio da uputi ozbiljniji udarac.

Voždovac je imao i prvu priliku u nastavku, Đurišić je u 48. minutu gađao pod prečku, Carević je odlično intervenisao.

Nakon toga, Voša je konačno pokazala svoje pravo lice, Simić je povukao najpre kontru i proigrao Baraja koji je šutirao preko prečke. U 53. minutu Simić je ukrao loptu na 15 metara i stigao do peterca, ali je šutirao i on preko gola.

Ključni trenutak koji je prelomio utakmicu dogodio se u 55. minutu kada je Milan Rastavac napravio trostruku promenu. Povređenog Carevića zamenio je Nikola Simić, Miletić je zamenio Milosavljevića, a debitant Čumić ušao umesto Kabića.

Samo pet minuta bilo je dovoljno da Čumić postigne svoj prvenac. Posle akcije na levoj strani, u kojoj su ponovo učestvovali i Baraj i Simić, lopta je stigla do Đorđevića koji je odlično pronašao Čumića, a ovaj sa sedam metara pogodio za 1:0.

Prednost Vojvodine trajala je devet minuta, pošto je u 69. minutu Burmaz postigao prelep gol. On je povukao loptu na desnoj strani, ušao u sredini i sa 25 metara je poslao pod prečku za 1:1.

Voša je do kraja dominirala, ali se i Voždovac odlično branio i prave prilike su izostale sve do nadoknade vremena, a onda je na scenu ponovo stupio Nikola Čumić.

On je primio loptu na osam metara i pogodio prvi ugao za 2:1 i veliku pobedu Vojvodine.

Musa i ekipica iznenadili Dončićevu družinu!

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X