Milojević odredio prvih 11 za večiti derbi!

Ne bi trebalo da bude bitnih izmena u timu i taktici. Važan je dobar rezultat na debiju. Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević je izabrao tim za derbi sa jasnim planom da se suprotstavi domaćinu u Humskoj.

Nije vreme za promene aduta, koji su uigravani tokom pripremnog perioda i treba pružiti priliku proverenim snagama. Upravo te proverene snage bi trebalo da započnu 168. sudar komšija. Meč protiv Javora poslužio je kao “kasting”…

Pokušaće crveno-beli da drže visok ritam i da pozadi budu sigurni. Plan je da Strahinja Eraković ponovo ima ulogu desnog beka, a da ispred kapitena Milana Borjana bude iskusni tandem Aleksandar Dragović-Nemanja Milunović. Uz levu aut liniju biće Milan Rodić. Vezni red činiće Seku Sanogo i Gelor Kanga, kao glavni kreator, kome će da pomaže Mirko Ivanić.

Aleksandar Katai je uvek ispirisan za komšije iz Humske, postigao je šest golova protiv Partizana, a debi će imati brzonogi Osman Bukari. Očekuje se da od starta u špicu zaigra Aleksandar Pešić, a da ga u nastavku zamene poslednje pojacanje Kalifa Kulibali ili iskusni El Fardu Ben.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X