Još jedna u nizu Karijevih urnebesnih konferencija! (VIDEO)

Dvojica članova reprezentacije su svojom interakcijom zasmejali sve prisutne. Selektor je pomno slušao šta njegov pulen govori, pa ga je u jednom trenutku prekinuo i obratio mu se.

Prošla je konferencija za medije održana povodom predstojećeg nastupa košarkaške reprezentacije Srbije na Evrobasketu. Na njoj su se javnosti obratili selektor Svetislav Pešić i košarkaš Marko Gudurić i tokom koje su izneli svoja zapažanja i očekivanja.

Ipak, iako je veći deo njihovog izlaganja bio proveden u ozbiljnom tonu, u jednom trenutku je “monotoniju” presekla smešna scena koju je inicirao ko drugi nego popularni Kari.

Naime, bek “orlova” je pričao o svojoj ulozi u nacionalnom timu, tačnije o tome da li mu smeta što uglavnom ulazi sa klupe:

„Tu sam ulogu isto imao u Feneru. Ne znam kako će biti na prvenstvu, ali to je neki moj kvalitet kroz karijeru. Nemam problem sa tim da radim šta je potrebno ekipi. Da li je to bilo da šutiram, da kreiram ili da igram odbranu… Stvarno, mislim da mi je to kvalitet i da to većina igrača ima u ekipi i da smo zato dobri. U nekim situacijama čak i više volim da uđem sa klupe, pogotovo kada ekipa uđe u bonus“, rekao je popularni Gudura, da bi se njegov “šef” odmah nadovezao:

„Nema ljutnje ako ne počneš“, rekao je Pešić.

– Naravno, taman posla – odgovorio je Gudurić, nakon čega su se prisutni zasmejali.

Na kraju, obojica su imala osmeh na licu, a košarkaš je poručio: “Zahvalan sam za saradnju ‘kouč’!

Pogledajte snimak konferencije:

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X