RADULJICA SE SPREMA ZA AVANTURU ŽIVOTA: Motori, motori, kamperiii

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica predstojeće jeseni biće deo karavana u kojem će zajedno sa članovima „Yu grupe“ krstariti motorima preko čitave Amerike.

U intervjuu kojim je najavljivao koncert na Tašmajdanu svog benda, Žika Jelić je govorio i o nekadašnjem NBA igraču Miroslavu Raduljici, odnosno njegovoj vožnji kampera sa jednog na drugi kraj SAD. Srpski košarkaš biće deo ekipe koja planira da motorima pređe čuveni put koji spaja Čikago i Los Anđeles, legendarnu „Rutu 66“ koju povremeno nazivaju i „kičmom“ u SAD.
– Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa“, rekao je za Žika.

Sigurno je da će rođeni  Inđijac uživati na ovom putešestviju.

Možda sa njima pođe i drugi Žika, Ra(d)osavljević, sa apencem.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X