Milenković postao najplaćeniji igrač u istoriji „Ljubičastih“!

Pao je dogovor. Posle nekoliko sedmica intezivnih razgovora dve strane su sklopile sporazum. Saradnja će da bude nastavljenja, a Fjorentina je maksimalno ispunila uslove srpskog defanzivca.

Nikola Milenković je pred potpisom novog ugovora sa “violom”. Kako saznaje MaxBet sport već u sredu moze da se očekuje svečani čin na stadionu “Artemio Franki”. Bili su Italijani veoma istrajni u nameri da što pre završe pasao. To su pokazali i time što su se maksimalno “otvorili”. Srpski defanzivac, naime, postaće najplaćeniji igrač “ljubicastih” sa godišnjom platom od 3,5 miliona evra!

Nova saradnja treba da bude ozvaničena na još tri godine, do juna 2025. Prošlog leta je sa 800.000 koliko je imao po dolasku iz Partizana 2017. godine, dobio povišicu na 2,5 miliona evra po sezoni. Sada je usledio novi napredak. Tako je Fjorentina zadržala sjajanog igrača, ali i izbegla mogućnost da srpski reprezentativac napusti klub bez obeštećenja.

Ovog leta su kolale priče o Milenkovićevom prelasku u Inter ili Juventus, pominjali su se i premijerligasi, ali je Fjiorentina pokazala da ume da ceni privrženost i kvalitet srpskog defanzivca. Uostalom, MIlenković se potpuno adaptirao na Firencu i nije zeleo da po svaku cenu menja sredinu.

RAKOČEVIĆ JASAN: Neka budemo osmi, ali bez stranaca!

 

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X