NAVIJAČI PJUNIKA: Karabag je Jermenija, Kosovo je Srbija!

Crvena zvezda je „petardom“ u Beogradu praktično obezbedila prolaz u plej-of Lige šampiona, ali je neophodno to da potvrdi i na gostovanju protiv Pjunika, ujedno i da poveća koeficijent koji će biti važan u budućnosti…

Pjunik se ne predaje uprkos zaostatku od pet golova, pa je i nekoliko hiljada navijača došlo da ih bodri u verovatno poslednjoj utakmici kvalifikacija Lige šampione ove sezone za njih. I ne samo to da su glasni od početka utakmice, nego su doneli i vrlo zanimljiv transparent.

Na jednoj tribini napisana je poruka „Karabag je Jermenija, Kosovo je Srbija„, što je samo jedan u nizu transparenata na temu južne srpske pokrajine koji se u poslednje vreme pojavio na stadionima.

Videli smo ga i na meču Čukaričkog i Tventea, i to na tribini gostujućih, dok je viđeno i na meču Oksera u Francuskoj.

Nažalost, vrlo je verovatno da će UEFA, kao i mnogo puta do sada, reagovati zbog ovog transparenta navijača Pjunika. Podsetimo, upravo zbog napetih odnosa Jermenije i Azerbejdžana oko Nagorno-Karabaga – UEFA brani mečeve ovih klubova i zato Zvezda recimo nije mogla na žrebu da dobije par Ferencvaroš – Karabag.

RAKOČEVIĆ JASAN: Neka budemo osmi, ali bez stranaca!

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X