SMRT ZA PROTIVNIČKE GOLMANE ALI I ZA SVOJU SVLAČIONICU: Treba li Ronaldo da ide?

Nova sezona Premijeršipa na gotova je spremna da počne. Pored kapitalnih dolazaka u najjače klubove Engleske glavna tema na ostrvu je i jedan eventualnih odlazak, i to jednog od najvećih, ikad.

Legendarna, i dalje aktivna, sedmica Mančestera Kristijano Ronaldo ponovo je na prekretnici kao pre godinu dana kada se na grandiozan način vratio u crveni deo Mančestera i svima pokazao da je i dalje strašan igrač. Ipak, odluka nije samo njegova a pitanje je sad, treba li Ronaldo da ostane u Junajtedu?

Njegove igračke sposobnosti niko ne spori, ipak, njegovo ponašanje je zaista neprikladno.

Poslednju glupost napravio je na kontrolnoj utakmici na kojoj nakon izmene nije ostao do kraja

Legenda kluba i nekadašnji Ronaldo kapiten Geri Nevil smatra da je Ronaldo „smrt“ za svlačionicu.

– Da budem jasan, to što je Ronaldo postigao u fudbalu niko nije mogao da zamisli i istorija će ga pamtiti kao jednog od najboljih. Ova sezona će se za 20 godina zaboraviti. Ali meni kao bivšem kapitenu Mančester junajteda je neprijatno i da gledam da zvezda svlačionice tolimo drami. Dešavalo se to i u poslednjih par sezona, imali smo Pogbinog menadžera – ne uvek Pogbu, ali menadžera svakako – koji se uvek igrao sa klubom. Ne smeš da dozvoliš da ti zvezda tima vodi klub. Ne smeš – rekao je Nevil.

Portugalac reklo bi se zaboravlja na to ko je i kolika je zaista legenda fudbala te sevi dopušta da se ponaša poput klinca koji je tužan što ne igra celu utakmicu i ne može da izvodi penale.

Daleko od toga da ćemo mi sa Oktopusa da ga učimo kako treba da se ponaša, ali Kristijano, ne zaboravi: NIKO NIJE VEĆI OD KLUBA, pogotovo ne od kluba koji se zove Mančester Junajted.

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X