ĐOKOVIĆ: Pripremam se i treniram kao da ću igrati u Njujorku, znači mi vaša podrška!

Srpski teniser aktivno održava formu i priprma se za turnir u Njujorku. Činjenica da nije vakcinisan mogla bi da spreči njegovo učešće na US openu, ali o tome će više informacija da bude poznato u narednom periodu.

Novak Đoković je putem Instagrama obavestio navijače da se sprema za US open kao da će da se takmiči. On se zahvalio na rečima podrške i poručio svima da mu drže palčeve.

„Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala“napisao je Đoković, pa dodao:

„Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve.“

US open je na programu od 29. avgusta, neposredno po završetku turnira u Sinsinatiju. Novak je Njujork “pokorio” tri puta  – 2011, 2015. i 2018. godine.

Iliev napustio Humsku!

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X