Partizan platio štetu Zvezdi, sada ponovo mogu da registruju pojačanja!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na telefonskoj sednici u petak, ukinula je dan ranije izrečenu suspenziju Partizanu. Crno-beli su uplatili novac Crvenoj zvezdi i moći će, bez ograničenja, da registruju novajlije u letnjem prelaznom roku.

Kancelarija kluba iz Humske dostavila je Fudbalskom savezu Srbije dokaze o uplati duga. Obe tranše, prva od 4,66 miliona dinara, zbog štete nastale na februarskom derbiju i druga od 2,1 milion, posle navijačkog pira u 167. „večitom derbiju“, uplaćene su u prepodnevnim satima.

Automatski je reagovala i Disciplinska komisija i ukinula suspenziju Partizanu.

Klub iz Humske, podsetimo, sankcionisan je zbog divljanja navijača na južnoj i istočnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ – paljenja i uništavanja stolica, devastiranja čitača ulaznica, razvaljivanja ulaznih vrata… Deo izveštaja, dostavljenih od Crvene zvezde, prihvaćen je kao odštetni zahtev.

Tek posle nekoliko upozorenja i kontinuiranog izbegavanja regulisanja obaveza, disciplinski organ posegao je za radikalnom merom – zabranom registracije novajlija u naredna tri meseca.

Brzo su reagovali i crno-beli, uplatili skoro simboličan iznos, ali ostao je opor utisak suspenzije… Kancelarija Partizana imala je i mogućnost prigovora Komisiji za žalbe Fudbalskog saveza Srbije.

PREMIJERNO NA OKTOPUS TV: Pregled utakmice SU Podgrmeč – FK 1. Oktobar!

 

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X