TURNIR U MALOM FUDBALU JAZAK 2022: Novosađani demonstrirali silu! (VIDEO)

Broj onih koji u julu odu na more jednak je broju turnira u malom fudbalu koji se tokom tropskih vrućina održavaju po selima Srbije. Upravo jedan takav igra se u selu Jazak koje je posetio naš leteći reporter kodnog imena: Munja.

Organizator turnira je FK Car Uroš Jazak a nagrada je poprilično primamljiva 120 hiljada domaćih dinara.

Naši izveštač pratio je prvi četvrtfinalni duel večeri u kom je uz lagani povetarac ekipa Maxbet Novi Sad pobedila golobradu ekipu Beneventa sačinjenu od momaka iz Jazka i Vrdnika koji nisu imali šanse protiv iskusnijih „garija“. Novosađani su bolje otvorili meč i posle pet minuta igre imali su dva gola prednosti i potpunu kontrolu meča. Publika je bila nemilosrdna i kritikovala mlađani Benevento koji je do poluvremena primio još pet pogodaka.

Tračak nade domaćima ulio je jedan od braće pekara. Sa tribina su stizale simpatične opaske, nakon jednog promašaja popularnog Žileta golmana Beneventa posetioci su vikali da je „promašio večeru“ dok su drugi dodavali a kako i ne bi kad je ceo dan pio. E da čisto da vam kažemo sudije su bile Poznan Dušan i Nikolić Damir. A od poznatijih fudbalskih glava videli smo Guberinića, ikonu smanjenog fudbala koji je igrao upravo za Novosađane.

U drugom poluvremenu nastavili se u istom ritmu te je dva minuta pred kraj susreta rezultat na semaforu bio 2:9. Konačan rezultat 11:5.

Pobednička ekipa će u polufinalnom susretu ukrstiti koplje sa boljim iz duela Car Uroš Jazak – Laki Stars.

Snimak: treći zgoditak Beneventa.

Zinčenko u Arsenalu!

Deljenje:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Želiš reklamu na našem sajtu?

X